OM MEG

 

Fokuset mitt er å utløse kraft, glede og mot til å leve et godt liv. Det fineste jeg vet er å få oppleve utvikling og trivsel, i eget liv og sammen med andre.  Jeg har derfor arbeidet med små og store mennesker hele mitt voksne liv, og en stor del av min egen livsreise har handlet om å finne gode måter å håndtere alt livet har å by på.

Jeg har selv erfart kompliserte livskriser og sykdom, gjennomgripende traumer og et utfordrende arbeidsliv, som jeg har bearbeidet og arbeidet meg gjennom. Både for å styrke min egen helse og for å kunne utføre en god jobb med andre mennesker har NLP Coaching, Qi gong/Yoga/ energiarbeid og meditasjon hatt en stor plass i mitt liv i mange, mange år. Meditasjon og energiarbeid kom inn i livet mitt i 26 årsalderen.

Min største snuoperasjon kom i 2003, du kan lese om den her 

Min utdannelse er en kombinasjon av vitenskapelig godkjente fag og komplementære fag som alle har samme fokus, å utløse god kommunikasjon, helse og trivsel.

Jeg er født i 1964, gift med Dag,  har to flotte voksne bonusgutter og to barnebarn, herlige tantebarn og mange andre barn/ungdom (noen er nå blitt voksne ) som jeg liker å kalle «mine» fordi de har vært under mine vinger en periode i livet. Jeg liker meg best ute, og bruker mye av fritiden min i vår seilbåt og på tur med hund.

Jeg har utdanning som

  • Sosionom, eksamen fra Diakonhjemmets høgskole i Oslo 1997
  • Livs – & Bedriftscoach, utdannet og sertifisert ved Ålreit Institutt 2008. Medlem av Den Norske Coach forening, DNCF.
  • Godkjent NLP Masterpractitioner som en del av coach-utdanningen.
  • Autorisert i bruk av JTI; Jungs Type Index og Teamkompasset av Optimas Organisasjonspsykologene 2008.
  • Jeg er godkjent TRE Provider, for grupper og individuelle timer, i 2016.
  • Ferdig utdannet terapeut i  Somatic Experiencing therapy, oktober 2015. Spesialisering i stabilisering og regulering av personer med stress- og traumetilstander.
  • Fotograf, utdanning fra Vest-Berlin og læretid på Haugalandet 1984-1988.
Oppmerksomt nærvær/ tilstedeværelse/ mindfulness /heartfulness har hatt stor betydning for meg over mange år. Jeg søker et liv i balanse, med full oppmerksomhet og tilstedeværelse.
Jeg har trent Qi Gong siden 2004, og er under utdanning som instruktør; elev av tyske Torsten Schiz. Jeg har lang meditasjonspraksis (mer enn 20 år) og er elev hos Foundation for Higher Learning basert på åndelig lærer Imre Vallyon sitt arbeid. Jeg har deltatt på kurs i energibalansering og meditasjon hos blant andre Tor Berntsen, John Virkmann og overlege og professor Audun Myskja – alle tre elever av healer og åndelig lærer Bob Moore.
Jeg er inspirert av Marshall Rosenberg og hans «NonviolentCommunication«, og av nye metoder for kroppsorientert stress- og traumebehandling utfra bl.a Peter Levine og David Berceli sitt arbeide.

Jeg liker ellers å være sammen med familie og gode venner, trives alene med å være helt stille, liker meg på sjøen og ved sjøen, å brenne bål, høre musikk, lese bøker, gå på konserter og kino, reise til varmere strøk, jeg liker å lære nye ting og bli kjent med fine mennesker. Du finner meg ofte bak kamera da jeg elsker å fotografere. Bodde to år i Vest-Berlin i min ungdom og gikk på fotografskole.

 Sammen med min mann Dag drev jeg tidligere et lite firma, Liv og Røre, fra 2004- 2012. Det firmaet ble avviklet da Dag gikk over i annen jobb, og jeg fortsatte i Kopervik i trygge hender ansatt hos Pådrag AS fra 2011 – 2013. I oktober 2013 stiftet jeg mitt eget AS, Elin Perledyrker AS. Dette firmaet har jeg i januar 2016 «lagt på is» på grunn av manglende trygghet ved sykdom for ansatte i eget AS og fortsetter driften som selvstendig næringsdrivende i nytt Enkeltpersonsforetak, Elin Perledyrker, Elin Thorsen.

NB: Alle bildene på sidene/bloggen er mine, og jeg ber deg respektere det. Finner du noe du liker godt kan du laste det ned til privat bruk. Om du vil bruke det til illustrasjoner på nettsider m.m. ber jeg deg informere meg først. Husk at alle bilder har copyright dersom de ikke er frigitt for allmenn bruk.