Støttende samtaler

gjennom kriser, sorg og konflikter for barn, ungdom, voksne, par og familier.

Livet er hverken rettferdig eller forutsigbart. Det kommer gode dager og mindre gode dager. Noen dager er det deilig å leve og vi føler oss på topp,  andre dager blir vi utslått og utslitt og ser ikke hvordan vi skal orke mer. De aller fleste av oss  opplever tap, svik og sykdom, vi mister kanskje mennesker vi elsker, eller arbeidsplassen vår, vi blir kanskje ikke forstått eller elsket. Vi er kronisk syke uten å se en ende på motgang, eller vi  går kanskje i kamp med våre nærmeste i en evig, vond sirkel.

Noen ganger trenger vi at noen bare er der sammen med oss. Noen vi kan lene oss mot. Som den slitte stokken lener seg mot det trygge, solide berget, i bildet du ser over her. Når livet er vanskelig kan gode samtaler gjøre den helt store forskjellen. Gode samtaler kan du noen ganger få hos mennesker du har nær deg. Andre ganger trenger du hjelp utenfra.

Jeg tilbyr støttende, gode samtaler for deg som vil hente hjelp utenfor det offentlige hjelpeapparatet.

Jeg er god til å lytte og trøste. Jeg har trening i å finne lys i tunnelen der det er mørkt. Jeg har lang erfaring i å løse opp i vanskelige følelsesknuter, hjelpe til å se muligheter for forandring.

Jeg tilbyr å være en samtalepartner som bidrar til at livet blir mer meningsfullt, forståelig og håndterbart. Jeg kan lære deg verktøy som gir deg mulighet til å bli bedre kjent med deg selv og dine nærmeste, til å regulere deg selv bedre og som gir kropp og sinn styrke til å reparere seg selv.

Både min egen erfaring og forskning viser at gode samtaler kan gjøre mennesker sterkere. Gode samtaler skaper vi sammen.